Állati Jó Tábor

Az Újhatvani Római Katolikus Általános Iskolában 2019. június 24-június 28-ig került megrendezésre az Állati jó tábor nevet viselő kézműves napközis tábor, ahol 36 gyermeknek biztosítottunk gazdag programot.

Reggelenként nem maradhatott el az imádkozás, az étkezések előtti és utáni ima. Nagy gondot fordítottunk arra, hogy a gyerekek támogassák egymást, ezért vegyes csoportokat alakítottunk ki, akik egész héten együtt dolgoztak, jobban megismerhették egymást, a nagyobbak segíthették a kisebbeket.

A tábor programja:

Június 24.: A nap csapatalakítással kezdődött, majd a csapatok egy rájuk jellemző állatot választottak. Ezt az állatot kellett a délelőtt folyamán nagy méretben megjeleníteni, minden csoportnak más-más technikát alkalmazva. Délután elkezdődött az egész héten át tartó versengés, a Kvíz-percek első fordulója.

Június 25.: Délelőtt vendégül láttuk Juhászné Hidvégi Beát, a Dream Kutyaiskola vezetőjét, aki hasznos tanácsokat adott a felelős kutyatartással kapcsolatban, valamint Juhász Anikó és kutyája táncos bemutatóját tekintettük meg. A délután fő programja a kavicsfestés volt: a gyerekek állatokat festettek nagy méretű kavicsokra, majd délután újra a fejtörőké volt a főszerep, hiszen következett a kvízjáték.

Június 26.: Délelőtt minden csapat egy-egy virágládát díszített ki, melyek iskolánk udvarát díszítik. Délután virágokat ültettünk, valamint újra összemérhették tudásukat a gyerekek.

Június 26.: Az újrahasznosításra helyeztük a hangsúlyt, ugyanis PET-palackokból készítettünk állatos virágtartót, délután pedig következett a sport, a vízibombázás, vízipisztolyozás.

Június 27.: Délelőtt a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum előadását tekintettük meg, majd egy kiadós pizzázás után meglátogattuk a vadasparkot. Fáradtan értünk vissza az iskolába, de még következett az egész heti verseny eredményhirdetése, valamint a táborzárás.

Táborunkkal egy nagyon változatos, gazdag programot biztosíthattunk a gyerekeknek egy héten át, ehhez köszönjük a Váci Egyházmegye hozzájárulását, valamint iskolánk támogatását.

Lukovszkiné Toman Márta

Szülői klub

Minden hónap első szerdáján 18 órakor a Plébánián szülői klub lesz.
Szeretettel vár mindenkit Laci atya.

Látogatóink

Ma60
Tegnap466
A héten1781
A hónapban7082
Összesen240186

Látogatóink jelenleg

1
Online

2019. október 18. péntek, 04:34

Legújabb cikkek

  • Autómentes nap

    Hatvan város csatlakozott az országos Európai Mobilitási hét és Autómentes Nap kampányához....

  • Fillér Adél - a jövő bajnoka

    Fillér Adél 7. osztályos tanuló eredményesen szerepelt az Úszó Országos Bajnokságon. Adél a...

Felhasználói belépés