Autómentes nap

Hatvan város csatlakozott az országos Európai Mobilitási hét és Autómentes Nap kampányához. Iskolánk tanulói és a szülők is részt vettek a kerékpáros felvonuláshoz. Szép őszi időben kerekeztünk a város utcáin, hogy felhívjuk a figyelmet, hogy autók nélkül is lehet közlekedni. A program végén apró ajándéknak örülhettek a gyerekek.

Csulyáné Rácz Erika


20190922 130228

Fillér Adél - a jövő bajnoka

Fillér Adél 7. osztályos tanuló eredményesen szerepelt az Úszó Országos Bajnokságon. Adél a Hatvani Úszó Klub Sportegyesület tagja elsős kora óta. Minden délutánt az uszodában tölt kemény edzésekkel. Évente háromszor edzőtáborban is részt vesz, ahol napi kétszer 3 órát kell úszni. A kemény felkészülési időszak után jön minden évben nyáron, a legnagyobb és legfontosabb verseny, a korosztályos országos bajnokság. Ezen csak azok az úszók vehetnek részt, akik év közben teljesítettek és a versenyeken megúszták az induláshoz szükséges szintidőket. Adél ebben a szezonban szinte minden versenyszámból teljesítette a szintidőket. A bajnokságon pedig bizonyított, és fő úszásnemében 200 méter pillangón a döntőbe jutott, ahol 7. helyen végzett.

A döntőbe jutás és a kemény munka mostanra meghozta gyümölcsét, mert Adél bekerült a Magyar Úszó Szövetség által működtetett Jövő Bajnokai tehetséggondozó programba. Ez azt jelenti, hogy a Szövetség figyeli és támogatja a munkáját felszerelésekkel, hasznos előadásokkal, gyakorlati tanácsokkal.

"A legszebb konykakertek"

konyhakert

III. helyezés

diploma eagles club

Gratulálunk a szép eredményhez!

BŰVÖSVÖLGY

Iskolánk 47 tanulója 2019. szeptember 19-én ellátogatott Budapestre a Bűvösvölgy Médiaértés Oktató Központba. Az 5. 6. és 8. osztályos tanulók médiaismereti foglalkozásokon vettek részt, ahol bővíthették a sajtóval, híradóval, filmkészítéssel kapcsolatos háttérismereteiket. Kiscsoportos foglalkozásokon készíthettek újságot, a híradóban ők mondták be a híreket és tájékoztattak az időjárásról, rádiós műsort készítettek, filmfelvételen szerepeltek, animációkhoz szinkront készítettek, betekintettek az internetes böngészés rejtelmeibe, valamint hallhattak az internethasználat veszélyeiről is. A foglalkozások sok élményt nyújtottak a tanulóknak, s mindezek mellett nagyon hasznosak voltak.

Taksásné Czinke Ibolya

026

Alkategóriák

Szülői klub

Minden hónap első szerdáján 18 órakor a Plébánián szülői klub lesz.
Szeretettel vár mindenkit Laci atya.

Látogatóink

Ma70
Tegnap466
A héten1791
A hónapban7092
Összesen240196

Látogatóink jelenleg

1
Online

2019. október 18. péntek, 04:55

Legújabb cikkek

  • Autómentes nap

    Hatvan város csatlakozott az országos Európai Mobilitási hét és Autómentes Nap kampányához....

  • Fillér Adél - a jövő bajnoka

    Fillér Adél 7. osztályos tanuló eredményesen szerepelt az Úszó Országos Bajnokságon. Adél a...

Felhasználói belépés